VI TILBYDER

Når du vil have det bedste…

Brug os til anlæg af ny plæne, anlægning af helt ny have, ny terrasse, ny indkørsel etc. Eller simpelthen til vedligeholdelse af havens vækster. Vi tager gerne ud og styner træer såvel som beskæring af frugttræer.

Grønne løsninger efter dine behov

Attraktive udenomsarealer har ekstra stor værdi for os. Trods det danske klima er haven de senere år blevet lige så vigtig som rammerne for livet indenfor. Men der er selvfølgelig forskel på smag og ønsker. Derfor gør vi meget ud af behovsafdækningen i det første møde med dig. På den måde garanteres du det bedst mulige resultat. Hvad enten der er tale om den helt store haveomlægning eller mindre forbedringer.

Rådgivning

Lad os rådgive dig

Måske er du i vildrede om, hvilke planter der bedst kan trives i det areal du ønsker ændringer i? Eller hvordan du kan udnytte udearealerne bedst muligt, ud fra de visioner og drømme du går med? Dit udgangspunkt for havespørgsmål kan være lige så forskelligt, som der findes forskellige plantearter. Vi hjælper gerne med at løse alle typer af spørgsmål indenfor have og anlæg. Kom med dine problemstillinger som du ønsker rådgivning omkring, for os er det kun en udfordring og vi tager den gerne op!

Havetegning

Lad os strege planen op

Uanset, om du på forhånd har idéer til dit perfekte uderum eller ej, kan vi visualisere alle ideerne i en haveplan. Haveplanen er din oversigt med forslag til materialer, placering af udvalgte træer, buske og blomster. Altid under hensyn til verdenshjørner, vækstbetingelser og dine ønsker i øvrigt.

Måske er du mere til nyttehave end prydhave eller omvendt? Det afstemmer vi med dig på forhånd, så du er sikker på at få en gennemtænkt haveplan, hvor farver, udbytte, sæson, nemhed osv. lever op til dine forventninger og bliver en realistisk arbejdsskitse for alle involverede, når drømmehaven skal gøres til virkelighed.

OBS!

Du kan sagtens bestille os til at lave en havetegning, uden at vi skal stå for selve anlægsarbejdet.

Anlægsarbejde

Lad os klare det hårde arbejde

Vi klarer alle type opgaver og sætter de bedste folk på jobbet. Vi samarbejder med flere forskellige håndværkere og sætter de rigtige fagfolk på opgaverne, så vi sammen kan skabe din drømmehave fra A-Z.

Beplantning

Lad os sætte rodnettet

Der er et hav af muligheder når det gælder beplantning. Og det kan være svært at vælge, når man samtidig kan være begrænset af vind-, lys- og jordbundsforhold. Vi sammensætter gerne beplantningen, så det skaber en god symbiose med den omkringliggende natur eller hvis du ønsker at skabe et bestemt udtryk. Der er rig mulighed for at lege med farver, dufte og former og kun fantasien kan være med til at sætte grænser i de fleste tilfælde.

Haveservice

Lad os hjælpe med at holde haven i form

Trænger haven til førstehjælp? Eller skal du blot bruge en hjælpende hånd til havearbejdet? Vi klarer alt fra beskæring af træer og buske mm. til almindelig pleje og vedligeholdelse af grønne arealer.

Vi laver gerne faste serviceaftaler på alle type plejeopgaver.

TOP